lauantai 4. helmikuuta 2017

Have you seen my style?

Muistan kuulleeni jostain, että ihminen kaipaa muutosta tai uudistusta elämäänsä noin kahden vuoden sykleissä. Se on ihan loogista, sillä uudet tuulet piristävät ja tuovat uudenlaista energiaa mukanaan. Noin kaksi vuotta sitten elämässäni tapahtui suurempia muutoksia kuin koskaan, sillä pian ensiasunnon oston jälkeen tyttäremme syntyi. Ensimmäinen vuosi kului hyvin pitkälti vauvantahtisesti ja toinen vuosi uuden arjen opettelussa työ- ja perhe-elämän yhdistämisessä. Nyt kun arki arki on asettunut ja tullut tutuksi, halu uudistua on taas nostanut päätään.

Muutos voi olla pientä tai suurta, ja huomaan, että kaipaan tällä hetkellä melko kokonaisvaltaista muutosta. Kiinnostus uusiin haasteisiin ja itsensä kehittämiseen on korkea, ja edistääkseni tätä tavoitetta päätin hakea kouluun jatkamaan opintoja. Hakemukset ja ennakkotehtävät ovat viimeistelyä vaille valmiit ja kevään mittaan nähdään, miten prosessi etenee. Myös Uusi koti 2017 -projektimme on edennyt, sillä tällä viikolla laitoimme kaksi vuotta sitten ostamamme ensiasunnon myyntiin. Wish us luck!

Tervetuloa uudet tuulet, olen valmis!
Kuvassa ystävä Hanna Korjaamo2017-messuilla.



















Etsitään inspiraatiota ja ideoita!

Vaikka elämässä on tulossa lähitulevaisuudessa hieman suurempia muutoksia toivon mukaan uuden kodin ja opiskelupaikan myötä, tällä hetkellä kaipaan myös pienempiä muutoksia ja päivitystä omaan ulkonäköön ja tyyliin liittyen. Tykkään yhdistellä tyylissäni eri vastakohtia, esim. naisellisia vaatteita rock-tyyliin ja nahkaan kuin myös klassista tyyliä boheemiin. Tällä hetkellä metsästyksessä olisi muun muassa täydellinen talvitakki, joka ei vielä ole valitettavasti tullut vastaan netistä tai kivijalkakaupoista ahkerasta etsinnästä huolimatta. Olen kuitenkin optimistinen - löydän sen varmasti vielä! Yhä useammin olen huomannut selaavani erilaisia muotiin, tyyliin ja sisustukseen liittyviä sivuja etsien inspiraatiota, mutta jostain syystä en kuitenkaan tunnu löytävän itseä miellyttäviä tuotteita kaupoista. Onko sulla suosikkiliikettä tai nettikauppaa, missä tykkäät shoppailla? Ilmianna parhaat vinkit!

Tänään vietämme hubbyn kanssa treffi-iltaa. Ah, mikä ihana tekosyy mennä käymään ennen sitä kampaajalla ;) En ole leikannut itselleni "äititukkaa" enkä "vaimotukkaa", mutta nyt kaipaan jotain näkyvämpää muutosta hiuksilleni. En vielä tiedä, mikä se on, mutta Pinterestin maailmasta on helppo etsiä ja koota ideoita omaan tauluun. Katsotaan, mihin lopputulokseen päädymme kampaajan kanssa!


Pinterest on ideapankkien ideapankki.



Arkityyliin piristystä huulipunalla tai supermallikampauksella
Elle 2/2017




Tyyli hukassa. Help me out!

Ihanaa viikonloppua! <3
-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti