sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

The Bachelorette Party, part1

Viime viikolla olimme juhlatunnelmissa ihastuttavissa juhannushäissä. Häät ovat ihania, mutta niin ovat myös polttarit! Omat polttarini reilu vuosi sitten olivat paljon enemmän kuin osasin ikinä edes odottaa, ja vieläkin sydäntä lämmittää, miten suuren vaivan kaasot ja ystävät olivat nähneet koko viikonlopun kestäneiden polttareiden eteen. Yllätysmomentteja ja wow-fiiliksiä tuli kerta toisensa jälkeen uudestaan ja uudestaan, ja toivoin, että ne bileet eivät loppuisi ikinä! Polttarit ovat olleet yksi elämäni ehdottomista kohokohdista! Koska kerrottavaa riittää, polttariteemassa mennään kahden postauksen verran ;)


Morsiamen ryöstö


Olin saanut meiliini muutamaa viikkoa aiemmin polttarikirjeen, jossa oli lueteltuna lista tavaroista, jotka tulisi olla pakattuna valmiiksi matkalaukkuun, sillä polttarit voisivat alkaa koska tahansa. Kun polttaripäivä viimein koitti, en osannut aavistaa sitä yhtään, sillä olimme lähdössä perheen kanssa viikonlopuksi Ouluun. Perjantaina aamupäivällä, kun kaikki pidempää matkaa varten oli pakattu, minulle kuitenkin selvisi pian, että en tulisi lähtemään pohjoiseen, vaan polttarini alkaisivat! Yllätys onnistui siis täysin! Ihanat kaasoni Hanna, Jonna & Paula tulivat noutamaan minua kotoa ja viikonlopun mittainen seikkailu alkoi.

Kaikki valmiina!

Heti noudon ja pakkausten varmistuksen jälkeen matka alkoi silmät sidottuna määränpäätä tietämättä. Jännitystä oli havaittavissa sekä morsiamella että kaasoilla.

Ilmojen halki kohti luksushuvilaa


Ensimmäinen etappi oli Malmin lentokenttä. Vaikka silmäni olivat sidotut, pystyin ajoreitistä aavistamaan, että saavumme kyseiseen paikkaan. Toivoin sydämeni pohjasta, että kyseessä ei olisi laskuvarjohyppy. sillä vaikka tykkään tehdä hurjia juttuja, se olisi too much. Ajattelin kuitenkin, että kaasot tuntevat minut niin hyvin, että ovat luultavasti päätyneet kuumailmapalloajeluun. Luvassa oli kuitenkin jotain näiden väliltä, sillä polttaripäiväni alkoi lentokoneajelulla! Kuinka siistiä!


Näkymät Helsingin yllä olivat huikeat! Lentäjänä toimi kokenut lentäjä Sakari Kuosmanen. Pääsin myös itse ohjaamaan konetta - jännittävää!

Lennon jälkeen maistuikin jo skumppa, ja aloimme pikku hiljaa etenemään kohti seuraavaa paikkaa. Ajaessamme motaria pitkin poispäin pk-seudulta ajattelin, että menemme kenties mökille tai jonnekin metsän siimekseen. Tavallaan tämäkin piti paikkaansa, sillä seuraava kohde oli kuin olikin metsän keskellä. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään tavallinen mökki, vaan yksityinen luksushuvila Sipoossa. Olin kuin puulla päähän lyöty, kun portit valtavan tontin ja talon edestä avautuivat ja edessä häämötti tavoitetalo uima-altaineen, patsaineen ja omine baareineen. Vietimme lopun perjantaista huvilassa, ja pääsin nauttimaan rakkaiden ystävien seurasta, hyvästä ruuasta & juomasta. Ohjelmaan kuului myös perinteinen morsiussauna talon ympärijuoksuineen sekä yllätysohjelmanumerona seksiväline-esittely. Tästä en kuitenkaan julkaise kuvia :D


Sain nauttia ulkoterassilla viinistä ja jalkahoidosta samalla, kun ihant ystäväni valmistivat meille dinneriä <3

Kippis!



Morsiussaunan ja paljuilun jälkeen energisimmät jaksoivat valvoa aamun pikkutunneille asti. Kuka vei biljardivoiton?
Öiset "kotibileet" jatkuivat siis aina aamuun asti, eikä minulla ollut aavistustakaan, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Parin tunnin yöunien jälkeen koitti kuitenkin herätys, ja meikkaus- & kampaustiimi oli valmiina laittamaan morsiamen kuntoon kakkospäivän rientoja varten. Mitä sitten tapahtui? Se selviää seuraavassa postauksessa! :)

Terveisin,
Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti