sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Rakkautta ilmassa


Juhannus 2017 alkaa olemaan pikku hiljaa taputeltu. Tänä vuonna juhannus ei varsinaisesti tuntunut juhannukselta, sillä keskikesän juhla jäi suuremman rakkaudenjuhlan varjoon, kun kesän upein hääpari, Janniina & Panu sanoivat toisilleen tahdon Kotkan kirkossa. Hääjuhlaa vietettiin ihanassa Meriniemen pitsihuvilassa, jonka merellinen tunnelma kuvasti hyvin vapaa-ajallakin laineilla viihtyvää hääparia. Hääjuhla kokosi yhteenä suuren joukon ystäviä, ja kaikki nauttivat juhlan elämänmakuisesta, herkästä ja kuplivasta tunnelmasta. Juhlinta jatkui huhujen mukaan aina aamuun asti.


Hääpari saapuu aurinkoiseen Meriniemeen teemaan sopivasti vesiteitse.
Hääjuhla kokosi ystävät yhteen. 

Shampanjaa & vaahtokarkkeja


Elän nyt sitä aikaa elämästä, kun hää- ja muista ihanista perhejuhlista pääsee nauttimaan ehkä useammin kuin koskaan. Tuoreessa muistissa ovat vielä omat vuoden takaiset heinähäät, ja sitä kautta hääjuhlia elää mukana entistä intensiivisemmin, kun toisten juhlien kautta voi muistella omaa juhlapäivää. Rakastan häitä, sillä niistä hehkuu onni, rakkaus, ystävyys ja usko tulevaan. Omien häiden ja niiden järjestämisen jälkeen on hienoa päästä nauttimaan vieraana toisten päivästä, ja nämä olivatkin jo kolmannet häät omiemme jälkeen. Tälle vuodelle on luvassa vielä kahdet rakkaudenjuhlat, joista toisia tanssitaan Lapin maisemissa elokuussa ja sen jälkeen syyshäitä Helsingissä. Häähumua on siis varmasti luvassa myös myöhemmin blogissa. Ensimmäinen hääpäivämme lähestyy, ja sen myötä tulenkin myöhemmin kertomaan lisää myös omasta hääpäivästämme <3


Janniinan ja Panun häiden yksi ehdottomista kohokohdista oli mielestäni aivan mieletön häätanssi, joka oli tehty tälläkin hetkellä paljon soivaan Despacito-biisiin. Tanssissa yhdistyivät hienosti morsiamen ja sulhasen omat harrastukset ja ammatit (showtanssi & futsal) sekä heidän yhteinen salsaharrastus. Tanssi oli paitsi herkkä, myös todella kuuma, huh huh! :D Lisäksi illan aikana oma tanssiryhmämme Déjà-Vu pääsi esittämään jo perinteeksi muodostuneen yllätysshow'n hääparille ja juhlavieraille.


Paljon onnea Janniina & Panu! Häitä pääset fiilistelemään Instagramissa hashtagilla #panniina.

Valitettavasti tällä kertaa emme itse päässeet nauttimaan juhlahumusta aamuun asti, sillä olimme paikalla koko perheen voimin. Illan tullen lähdimme siis ajelemaan takaisin kohti Helsinkiä, ja juhannuspäivä vietettiin remmoissa merkeissä kotona ystäväpariskunnan saapuessa chillaamaan kanssamme. Pääsimme juhannusfiilikseen hyvin myös kotona, kun kävimme poimimassa lähipellolta juhannuskukkasia ja saunavihdat valmistuivat perinteisesti koivunlehdistä. Juhannuspöytään tehtiin grilliburgereita & chili-minttu-ananassalaattia ja jälkkäriksi kesäherkku pavlovaa. Nam! Kiitos seurasta Hanna & Jarkko!



Kaupunkijuhannus Helsingissä. You would never know!

Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän muita juhlia. Toivottavasti myös sinun juhannus oli onnistunut, vietitpä sitä missä päin tahansa. Ainakin somessa on päässyt seuraamaan ihania juhannuskuvia ja -tunnelmia!

Kesäterveisin,
Marika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti